Oikeastaan ajatus lähti siitä, että luin entsin blogian Livejournalissa. Harmillisesti ne päättyvät vuoteen 2008, silloin elämä kai taisi voittaa? Vai voittiko? Syy miksi lähen tähän hommaan, on taltioida itselleni pysyvät muistin, fiilikset ja tuntemukset mukaan. Muistella menneitä, käydä läpi nykyisyyttä ja ehdottomasti nautiskelle tulevaa. En usko että sivu kääntyy monenkaan selaimessa, mutta aion silti tietysti värittää nimet, paikat ja muut tunnistettavat asiat pois, jotta läheiset eivät asiat kärsi ja mitä pahinta: mun henkilöllisyys paljastuisi ;).

Nykyaikan opiskelen, käyn kohta töissä (tarkoittaa kesää ja syksyä), säästään rahaa ku mikäkin saita ja lähen joulukuussa tai viimeistään tammikuun ekoina päivinä kohti Aasiaa, Thaimaata ja tarkemmin määriteltynä kohti Phukettia. Ideana on vaihto-oppilas aika Prince Of Songkla yliopistossa ja toivottavasti siihen liitettävät helvetin monet, mahtavat ja maittavat matkat. Toiveena olisi ainakin Krabi, Ko PhiPhi, Hongkong ja Kambodza. Katotaan kuin käy = kuinka paljon jaksan tehdä duunia.

Tärkein ajatus blogin luomiselle oli kuitenkin ajatus yhdistää vanhat kirjoitukset yhteen, mietiskellä niiden tarkoitusta nykytilanteeseen ja mitä siitä on muuttunut. En tee blogia kenellekkään muulle, joten jos viihdytty I'm happy about it.